Magazines

Inspiratie Magazine: geloven met bezieling!

 

Inspiratie Magazine is een eigentijds, katholiek blad dat gelovigen inspireert en bezielt. Met interviews, informatie en af en toe een knipoog wil Inspiratie Magazine naast u staan in de beleving en ontwikkeling van uw persoonlijke geloof. Inspiratie Magazine heeft speciale aandacht voor geloofsvragen waar gezinnen tegen aanlopen met artikelen door onder anderen psychologen en theologen.

inspiratie magazine

 

 

Ontvang twee gratis nummers van Inspiratie Magazine ter kennismaking:

klik hier

 

 

Aanbeveling:

 

Geachte lezer,

Hierbij zou ik het lezen van dit mooie blad van harte bij u willen aanbevelen. En niet alleen dat! Zorg ervoor dat mensen die Christus niet kennen deze mooie inspirerende verhalen onder ogen krijgen! Leg het blad neer op plaatsen waar dat kan en mag, en waar u denkt dat met name jongeren er hun oog op zullen laten vallen. Het geeft ze de mogelijkheid om kennis te maken met de vaak onbelichte ontzettend positieve kanten van het katholiek geloof. Een simpele daad die grote gevolgen kan hebben!

Veel zegen over redactie en lezers!

 

+ Everard de Jong, hulpbisschop bisdom Roermond

 

Een abonnement kost slechts € 25,- per jaar en tijdelijk ontvangt u daarbij nu gratis een boek.

klik hier

 

  • Zoeken

  • Wat is het kerygma?

     

    “De (eerste) verkondiging heeft als inhoud de gekruisigde, gestorven en verrezen Christus.” Paus Johannes Paulus II, Redemptoris Missio nr. 44

  • Routeplanner voor Evangelisatie

    12 stappen naar groei van parochie/geloofsgemeenschap Lees verder