De broeders en zusters in de Johannesheerd

De broeders en zusters in de Johannesheerd

0
De broeders en zusters in de Johannesheerd

Missie: De broeders en zusters in de Johannesheerd willen van de liefde van de Vader getuigen door verschillende apostolische activiteiten te ontplooien. Daardoor ontstaat de ruimte om door stilte, gebed, aanbidding en toerusting dieper doordrongen te worden van de liefde van de Vader.

Zij kiezen ervoor een leven te leiden naar het voorbeeld van de eerste Christenen, die alles gemeenschappelijk hadden.

Aansluiting bij de gemeenschap, als intern of extern lid,  is mogelijk voor alleenstaanden, echtparen en gezinnen.

 

Activiteiten:

De gemeenschap organiseert activiteiten waarbij catechese, en het in stilte en gebed overwegen daarvan centraal staat, o.a.: studiedagen; persoonlijke retraites; RK-ALPHA;  etc.

Daarnaast biedt de gemeenschap raad en coaching aan, o.a. voor: onderscheiding in levenskeuzes, familie-coaching, beroepskeuze, etc.

Gasten hebben de mogelijkheid in de Johannesheerd te verblijven voor een tijd van bezinning, gebed en aanbidding, met of zonder overnachting.

Aan jong en oud willen wij de ruimte bieden, een tijdlang met ons mee te leven, om in alle rust een persoonlijke relatie met God op te bouwen of te verdiepen en ook te kunnen ontdekken wat hun plaats in de maatschappij is.

 

Informatie

www.johannesheerd.nl

info@johannesheerd.nl

Telefoon: 0599 769087

Adres:

Kerklaan 25

9564 PA  ZANDBERG (DR)

 

About the Author

Comments are closed.

  • Zoeken

  • Wat is het kerygma?

     

    “De (eerste) verkondiging heeft als inhoud de gekruisigde, gestorven en verrezen Christus.” Paus Johannes Paulus II, Redemptoris Missio nr. 44

  • Routeplanner voor Evangelisatie

    12 stappen naar groei van parochie/geloofsgemeenschap Lees verder