Community

Centrum voor Parochiespiritualiteit

0
Centrum voor Parochiespiritualiteit

Missie:

Het Centrum voor Parochiespiritualiteit wil bijdragen aan de geestelijke vitaliteit van de parochies in Nederland door middel van publicaties, presentaties, bezinningsbijeenkomsten en constructieve samenwerking. Opgericht door de Congregatie van het Heilig Sacrament in 1990, het Centrum legt bijzonder nadruk op de Eucharistische spiritualiteit.

 

Activiteiten:

In onze publicaties en contacten met de parochies pleiten we voor het belang van evangelisatie. We vertellen graag over materiaal en methoden zien die goed inzetbaar zijn in de evangelisatie. Verder ontwikkelen we ook zelf materiaal dat steun biedt aan de RK evangelisatie.

 

Contactpersoon:  Tim Schilling
E-maildres:  timschilling.cps@kloosterbrakkenstein.nl

 

Bezoek de website 

About the Author

Comments are closed.

  • Zoeken

  • Wat is het kerygma?

     

    “De (eerste) verkondiging heeft als inhoud de gekruisigde, gestorven en verrezen Christus.” Paus Johannes Paulus II, Redemptoris Missio nr. 44

  • Routeplanner voor Evangelisatie

    12 stappen naar groei van parochie/geloofsgemeenschap Lees verder